Logo Schalienhuis

Schalienhuis On Wheels Uw event op uw locatie

Feesten op Locatie: Creëer een Onvergetelijk Evenement in de Noorderkempen

 

Bij Restaurant Schalienhuis begrijpen we dat een speciale gelegenheid vraagt om een buitengewone locatie.

Daarom bieden we feesten op locatie aan, waarbij we de culinaire magie van ons restaurant naar uw gekozen bestemming in de prachtige Noorderkempen brengen.

 

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of een andere mijlpaal, ons toegewijde team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Met uitgebreide ervaring in het verzorgen van evenementen in de Noorderkempen, creëren we een onvergetelijke feestervaring voor groepen vanaf 100 personen.

 

Vanaf uw eerste contact werken we nauw samen om alle details te plannen en uw wensen te begrijpen. Of u kiest voor een schilderachtige buitenlocatie, elegante zaal of andere unieke setting, we passen ons aan uw behoeften aan voor een perfect georganiseerd feest.

 

Vertrouw op de befaamde smaken van Restaurant Schalienhuis. Onze getalenteerde chef-koks bereiden met liefde en vakmanschap een breed scala aan gerechten, aangepast aan uw voorkeuren en die van uw gasten.

 

Ons professionele en attente team zorgt ervoor dat uw gasten zich volledig kunnen concentreren op het vieren en genieten.

Van het bedienen van drankjes en hapjes tot het serveren van het diner en het creëren van een warme en gastvrije sfeer, wij staan voor uitmuntendheid in service.

 

Bij Restaurant Schalienhuis bieden wij maatwerkoplossingen, zodat uw feest een unieke persoonlijke uitdrukking wordt die perfect past bij uw visie en stijl.

 

Kies voor Restaurant Schalienhuis en maak van uw feest op locatie in de Noorderkempen een betoverend moment dat lang in de herinnering zal voortleven.

Toon minder Toon meer

Schalienhuis On Wheels Walking diner

Schalienhuis On Wheels Professionele gastvriendelijkheid

Schalienhuis On Wheels Beleving

Schalienhuis On Wheels Mobiele keuken / foodtruck

Video afspelen over Chef van Restaurant Schalienhuis bereidt een gerecht in de foodtruck op locatie.
Scroll naar boven