Logo Schalienhuis

Familierestaurant Schalienhuis Vacatures

Vacatures bij restaurant Schalienhuis

Het is cruciaal om vertrouwd te raken met een bedrijf voordat je er begint te werken...

Restaurant Schalienhuis, gevestigd in Loenhout, definieert zichzelf als een familierestaurant. Maar wat houdt dit precies in?

We streven ernaar om onze gasten een gevoel van 'thuis zijn' te bieden. Een vriendelijke en ontspannen sfeer is een kernonderdeel van onze ervaring.

Binnen ons team zijn we er om elkaar te ondersteunen en bij te springen waar nodig. Bij ons is er geen sprake van strikte taakverdeling, maar draait het om samenwerking en wederzijdse hulp.

Tenslotte willen we vermelden dat Restaurant Schalienhuis voornamelijk een zaak is die in de weekenden floreert. Dit betekent dat ons toegewijde team meestal tijdens deze dagen zal werken. We erkennen dat dit soms moeilijk kan zijn, gezien veel sociale evenementen ook in het weekend vallen. Maar bij Schalienhuis geloven we dat de bijdrage aan de vreugde van onze gasten en het werken in een hechte, ondersteunende omgeving, deze inspanning waardevol maakt. We streven ernaar om niet alleen een fantastische ervaring voor onze gasten te creëren, maar ook een geweldige werkplek voor ons team te zijn.

Toon minder Toon meer

Functie

  • Zaal, bar, afwas OF keuken

Profiel

  • Teamplayer
  • Flexibel
  • Doorzettingsvermogen

Beschikbaarheid

  • In de weekends willen werken
  • In functie van eigen planning wordt werkrooster samen besproken
Scroll naar boven