Logo Schalienhuis

Restaurant Schalienhuis Bedrijfsdiner

Bij Restaurant Schalienhuis begrijpen we dat het organiseren van een bedrijfsdiner een speciale gelegenheid is om uw team te waarderen, belangrijke zakelijke relaties te versterken of belangrijke mijlpalen te vieren.

Daarom bieden we een onvergetelijke culinaire ervaring voor uw bedrijfsdiner, waarbij we de perfecte combinatie van smaak, service en ambiance bieden.

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en voorkeuren te accommoderen.

Van verfijnde voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en decadente desserts, onze gerechten worden bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten en gepresenteerd met oog voor detail.

Bij Restaurant Schalienhuis geloven we dat een bedrijfsdiner meer is dan alleen een maaltijd.

Het is een kans om een gezellige en gastvrije sfeer te creëren waarin gesprekken kunnen bloeien en relaties kunnen worden versterkt.

Ons attente en professionele personeel staat klaar om uw gasten te verwelkomen, hen van uitstekende service te voorzien en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsdiner een memorabele ervaring wordt.

We bieden verschillende zaaltjes die perfect zijn voor een bedrijfsdiner, of u nu een intieme bijeenkomst of een groter evenement plant.

Onze zaaltjes kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en zijn uitgerust met moderne faciliteiten om eventuele presentaties of toespraken tijdens het diner te ondersteunen.

Als bedrijf kunt u erop vertrouwen dat we rekening houden met eventuele dieetwensen of speciale verzoeken van uw gasten. We streven ernaar om een inclusieve ervaring te bieden, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk diner bij Restaurant Schalienhuis.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bedrijfsdiner bij Restaurant Schalienhuis te plannen.

Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte menu, de juiste zaalopstelling en alle andere details die uw bedrijfsdiner tot een succes zullen maken.

Toon minder Toon meer

Sharing vanaf 2 personen
zo proef je al de verschillende gerechten

Tataki van tonijn – avocado – rettich
EN
Vitello tonnato – kappertjes – rucola
***
Aspergeroomsoep
OF
Tomatensoep – balletjes
***
Lams – kruidenkorst – ratatouille
EN
Gebakken zalm – asperges – mousseline
***
Fantasie van aardbeien
EN
Chocoladedessert – passievrucht – mango

 

55€ per persoon voor 3 gangen
58€ per persoon voor 4 gangen

Scroll naar boven