Familierestaurant Schalienhuis Van intieme diners tot grote feesten

Welkom bij Schalienhuis, de ideale plek voor familie- en vriendenbijeenkomsten en bijeenkomsten van sociale clubs. Of u nu een familiereünie, een jaarlijkse bijeenkomst van uw boekenclub, een viering van uw sportteam of een feestje met vrienden organiseert, Schalienhuis zorgt voor een gedenkwaardige ervaring.

We begrijpen dat elke groep uniek is en stellen alles in het werk om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We bieden een scala aan flexibele opties, van zitplaatsen tot menu's, om ervoor te zorgen dat uw bijeenkomst persoonlijk en onvergetelijk is.

Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld door onze getalenteerde chefs en bieden een breed scala aan smaakvolle brasseriegerechten, bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten. Met opties die tegemoetkomen aan verschillende dieetwensen en smaken, zijn we in staat om elke gast in uw groep te behagen.

Schalienhuis biedt een warme en gastvrije omgeving, ideaal voor het samenbrengen van mensen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en geniet van de gezellige sfeer.

Het gaat bij ons niet alleen om het serveren van heerlijk eten, maar ook om het creëren van herinneringen. Of het nu gaat om het vieren van een speciale gelegenheid of gewoon om het samenzijn met dierbaren, we streven ernaar om elke bijeenkomst bij Schalienhuis een bijzondere ervaring te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bijeenkomst te plannen. We kijken ernaar uit om u en uw groep te verwelkomen bij Schalienhuis.

Toon minder Toon meer
Scroll naar boven