Logo Schalienhuis

Schalienhuis On Wheels Uw bedrijfsevent op uw locatie

Uw feest als spiegel van uw bedrijf

Bij Schalienhuis, gevestigd in het hart van de Noorderkempen, begrijpen we dat elk bedrijfsfeest een weerspiegeling is van uw bedrijf.

Of het nu gaat om een jubileum, eindejaarsfeest of personeelsuitje, we brengen de verfijnde ambiance en culinaire finesse van ons restaurant naar uw gekozen locatie.

Ons toegewijde team creëert niet alleen een onvergetelijk evenement maar zorgt er ook voor dat uw bedrijfsfeest in de Noorderkempen een groot succes wordt. Met uitgebreide ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten op locatie, zijn wij uw go-to cateraar voor unieke, hoogwaardige evenementen.

Van het zorgvuldig samenstellen van het menu tot het afstemmen van de logistiek, we werken nauw met u samen. Onze focus ligt op maatwerk en perfectie, met de doelstellingen en visie van uw bedrijf voorop.

De befaamde smaken van Restaurant Schalienhuis zijn het hoogtepunt van uw feest. Onze getalenteerde chefs bereiden een breed scala aan gastronomische gerechten live in onze foodtruck, variërend van verfijnde hors-d'oeuvres en smaakvolle voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en decadente desserts.

Onze unieke foodtruck catering biedt ook een breed scala aan aanvullende diensten, van professioneel bedienend personeel en thematische aankleding tot technische ondersteuning. Onze walking dinners zijn een bijzondere favoriet, wat uw bedrijfsfeest in de Noorderkempen nog specialer maakt.

Bij Restaurant Schalienhuis streven we naar uitmuntendheid en geloven we dat elk detail telt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijfsfeest in de Noorderkempen kunnen transformeren in een onvergetelijk culinair festijn.

Toon minder Toon meer

Schalienhuis On Wheels Walking Diner

Schalienhuis On Wheels Beleving

Schalienhuis On Wheels Mobiele keuken / foodtruck

Chef van Restaurant Schalienhuis bereidt een gerecht in de foodtruck op locatie.
Video afspelen over Chef van Restaurant Schalienhuis bereidt een gerecht in de foodtruck op locatie.
Scroll naar boven