Logo Schalienhuis

Restaurant Schalienhuis Bedrijfslunch

Bij Restaurant Schalienhuis realiseren we ons dat een bedrijfslunch dé gelegenheid is om uw team te waarderen, zakelijke banden aan te halen en successen te delen.

Daarom serveren wij een uitzonderlijke culinaire beleving voor uw bedrijfslunch, met een ideale mix van smaak, service en sfeer.

Onze lunchkaart is met precisie opgesteld om diverse smaken en wensen te vervullen.

Van verfijnde starters tot heerlijke hoofdgerechten en verrassende desserts; al onze gerechten worden bereid met verse, kwalitatieve ingrediënten en met oog voor detail geserveerd.

Bij Restaurant Schalienhuis zien we een bedrijfslunch niet alleen als een maaltijd.

Het is dé gelegenheid om in een warme en gastvrije omgeving samen te komen, waar gesprekken vloeien en banden worden versterkt.

Ons toegewijde en professionele team is er om uw gasten te ontvangen, hen de beste service te bieden en te zorgen dat uw bedrijfslunch onvergetelijk wordt.

We hebben diverse ruimtes beschikbaar, ideaal voor een bedrijfslunch, of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst of een groot event.

Onze ruimtes zijn flexibel in te richten naar uw wensen en beschikken over moderne faciliteiten voor presentaties of speeches tijdens de lunch.

We houden uiteraard rekening met speciale dieetwensen en verzoeken van uw gasten, zodat iedereen optimaal kan genieten van een verrukkelijke lunch bij Restaurant Schalienhuis.

Laat ons weten wanneer u uw bedrijfslunch wilt plannen bij Restaurant Schalienhuis.

Ons deskundige team helpt u graag bij het samenstellen van het ideale menu, de zaalopstelling en alle andere aspecten om van uw bedrijfslunch een groot succes te maken.

Toon minder Toon meer

Sharing vanaf 2 personen
zo proef je al de verschillende gerechten

Tataki van tonijn – avocado – rettich
EN
Vitello tonnato – kappertjes – rucola
***
Aspergeroomsoep
OF
Tomatensoep – balletjes
***
Lams – kruidenkorst – ratatouille
EN
Gebakken zalm – asperges – mousseline
***
Fantasie van aardbeien
EN
Chocoladedessert – passievrucht – mango

 

55€ per persoon voor 3 gangen
58€ per persoon voor 4 gangen

Scroll naar boven