Logo Schalienhuis

Restaurant Schalienhuis Lunch - Diner - Vergadering - Bedrijfsfeest

Bedrijfsevenementen op maat bij Restaurant Schalienhuis

Bij Restaurant Schalienhuis hebben we de kennis, ervaring en faciliteiten om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Of het nu gaat om een vergadering, productlancering of personeelsfeest, wij kunnen een evenement creëren dat zowel professioneel als memorabel is.

Gemakkelijk Bereikbare Locatie

Ons restaurant ligt vlakbij de afrit Loenhout Hoogstraten van de E19, een strategisch punt voor bedrijven in de regio. Met ons eigen afgesloten parkeerterrein hoeven uw gasten zich geen zorgen te maken over parkeren.

Gepersonaliseerde Vergaderruimtes

Wij beschikken over meerdere zalen, elk uitgerust met een beamer en scherm, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Van intieme bijeenkomsten tot grote conferenties, onze professionele omgevingen zijn flexibel en uitnodigend.

Uitmuntende Gastronomische Keuzes

Onze ervaren chef-koks hebben een uitgebreid menu samengesteld, met opties van lichte lunches tot uitgebreide diners. Wij gebruiken enkel verse, hoogwaardige ingrediënten om de smaakpapillen van uw gasten te verwennen.

Onberispelijke Service

Ons toegewijde team is erop gericht om uw zakelijke evenement naadloos te laten verlopen. We zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom voelen en dat aan al hun behoeften wordt voldaan.

Bij Restaurant Schalienhuis streven we ernaar om uw bedrijfsevenementen op maat te maken en onvergetelijk te laten zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw evenement kunnen laten schitteren.

Toon minder Toon meer
Scroll naar boven