Logo Schalienhuis

Restaurant Schalienhuis Vier het Nieuwe Jaar in stijl

Vier het Nieuwe Jaar met Stijl

Begroet het nieuwe jaar met flair en smaak, dankzij de voortreffelijke catering van Schalienhuis On Wheels.

Wij brengen de exclusieve sfeer en culinaire kwaliteit van Restaurant Schalienhuis naar uw locatie in de Noorderkempen, speciaal voor uw bedrijfsnieuwjaarsreceptie.

Onze gespecialiseerde foodtruck, ontworpen als een industriële mobiele keuken, brengt de kunst van gastronomie direct naar uw feest.

Ons aanbod omvat een op maat gemaakt walking diner, inclusief drankjes, waarbij onze professionele koks de gerechten live voor u en uw gasten bereiden. Dit niet alleen om de smaakpapillen te prikkelen, maar ook om een unieke visuele ervaring te creëren.

 

We begrijpen hoe belangrijk het is om de feestelijke sfeer te behouden en een soepel verloop van uw evenement te garanderen.

Daarom wordt elke maaltijd geserveerd door ons toegewijde bedieningsteam, dat zorgt voor een vlotte en elegante service.

 

Ons doel is om uw Nieuwjaarsreceptie te transformeren tot een spectaculaire culinaire reis die de normen van traditionele catering overstijgt.

Met Schalienhuis On Wheels aan uw zijde wordt uw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring, gemarkeerd door innovatieve gastronomie, onberispelijke service en een feestelijke sfeer.

 

Begin het nieuwe jaar met een feest om te onthouden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw nieuwjaarsreceptie te plannen.

We zijn enthousiast om uw visie tot leven te brengen en samen een uniek evenement te creëren.

 

Schalienhuis On Wheels - Brengt de viering naar u toe.

Toon minder Toon meer

Restaurant Schalienhuis Bedrijfsreceptie

Scroll naar boven